Lees ons huisreglement

Alle informatie over onze wellnesszaak vindt u terug op onze website.


U huurt de ruimte privť af, voor twee personen. Voor ons complex is er parking voorzien voor drie auto's. In dezelfde straat is er ruime parkeergelegenheid.


Alle reservaties gebeuren online, via e-mail of telefonisch. Wanneer de reservatie 5 werkdagen voor afspraak plaatsvindt, wordt gevraagd het verschuldigde bedrag te storten op rekeningnummer BE36 0688 9439 3981. Bij reservaties minder dan drie werkdagen voor de afspraak, vragen wij het verschuldigde bedrag over te schrijven en het betalingsbewijs te mailen of op voorhand ter plaatse te komen afrekenen. Zonder betaling en/of betalingsbewijs gaat de reservatie niet door. Wij annuleren de afspraak dan via mail en/of sms.


Bij aankomst vragen wij een waarborg, nl. een identiteitskaart. Dit om bij eventueel latere problemen contact te kunnen opnemen met de juiste persoon.


Bij elk arrangement geeft de gastheer of gastvrouw alle nodige uitleg tijdens een rondleiding in het complex. Gelieve deze nauwkeurig op te volgen.


Wij vragen ongeveer 5 minuten voor de afspraak aanwezig te zijn. Het einduur van uw reservatie blijft gelden, ook indien u te laat op de afspraak aankomt. Wanneer de afgesproken eindtijd niet wordt gerespecteerd, rekenen wij 50 euro aan per extra begonnen uur.


Wij vragen u om in de sauna, de infraroodcabine en de ontspanningsruimte een handdoek onder u te leggen; dit omwille van hygiŽnische redenen.


Bij het betreden van het complex vragen wij u uw schoenen uit te trekken, zich te douchen en uw voeten te desinfecteren.


Het is aangeraden onze faciliteiten naakt te gebruiken. De waterkwaliteit raakt verstoord door het gebruik van textiel, wat bijdraagt tot infectiegevaar.


Het is verboden zelf producten toe te voegen aan onze faciliteiten. Eveneens is het verboden eigen drank, etenswaren en verboden middelen te nuttigen in ons complex.


Wellness = rust. Wij vragen rust, kalmte en sereniteit. Bij gillen of kabaal behouden wij ons het recht voor de wellnessruimte te betreden en de gepaste maatregelen te treffen. Dit kan zijn: een waarschuwing of onmiddellijke verwijdering uit ons complex.


Een afspraak annuleren kan indien het meer dan 48 uur op voorhand gebeurt. Voor annulaties minder dan 48 uur op voorhand, hanteren wij een vaste annulatievergoeding van 70 euro. Indien u niet opdaagt op de afspraak, vragen wij het volledig verschuldigde bedrag te betalen, plus eventuele inningskosten.


Indien u niet aanwezig kan zijn op een afspraak, mag er iemand anders in uw plaats komen. Gelieve ons hierover op voorhand in te lichten.


Bij schade aan de faciliteiten, het meubilair en/of het complex, worden alle kosten van herstelling, reiniging en/of vervanging doorgerekend aan de klant. Bij diefstal van meubilair, etenswaren, dranken, handdoeken, badjassen en/of andere zaken die aanwezig zijn in het complex, schakelen wij de politie in.


Aline Wellness respecteert de privacy van haar gasten. Wij geven geen gegevens door aan derden, tenzij het om een politioneel onderzoek gaat.


Wij behouden ons het recht voor mensen te weigeren in ons complex of hen uit ons complex te ontzetten. Wederzijds respect is hierbij het codewoord.


De klant verklaart zich akkoord dat hij zelf verantwoordelijk is voor een correct gebruik van onze faciliteiten. Als gevolg is hij zelf verantwoordelijk voor ongevallen, lichamelijke of materiŽle schade in ons complex.


Wanneer u een afspraak maakt bij Aline Wellness verklaart u zich automatisch akkoord met bovenstaande voorwaarden.